RespoSan: Frisk ånde giver sundere og glade kalve

28-08-2017

Det er ikke kun mennesker, der har glæde af frisk ånde og frie luftveje. Kvægavler Troels Hansen fra Tommerup på Fyn har siden sidste vinter brugt pulverproduktet RespoSan til sine 1.800 slagtekalve.

Testimonial Troels Hansen

RespoSan er en kombination af vitaminer, elektrolytter og urteekstrakter som kanel, eukalyptus og pebermynte. Urteekstrakterne i produktet hjælper til at stabilisere åndedrættet og gør at kalvene kan trække vejret dybt.

”Vi har brugt RespoSan hele vinteren og kalvene har ikke haft en influenzaepidemi og har færre luftvejslidelser. Vi har også brugt væsentlig mindre medicin til de helt små kalve end årene før,” fortæller Troels Hansen.

 

Blander RespoSan direkte i foderet

Troels Hansen blander RespoSan direkte i foderet i et særskilt fodertrug. Kalvene kan dermed snuse til den friske duft og smag flere gange om dagen. Selvom kalvene får deres almindelige foder ved siden af, oplever Troels at de hellere vil have foderet med Resposan i:

”Det giver en dejlig friskhed i stalden, og kalvene er vilde med smagen. De får det fra indsættelsen indtil de vejer ca. 100 kg. Og hvis nogen af de større kalve er lidt forkølede, så får de også RespoSan i en uges tid. Det er ikke kun vi mennesker, som sætter pris på urter når vi er syge,” fortæller Troels.

 

 

Du kan få en gratis prøve af RespoSan til behandling af en kalv.

Kontakt os venligst på tlf.: 3368 5653 eller pr. mail: anu@vitfoss.dk

Resposan 

 

Vitfoss