Sunde grise til NutriFair

05-01-2018

Mød os på NutriFair, og få rådgivning, der baner vej til sundere og større smågrise.

DLG og Vitfoss/Vilofoss sætter fokus på det, der giver dine smågrise en god start og gavner din besætning. Vi står klar med rådgivning om foder, mineraler, desinfektion, supplementsvarer og veterinærmedicin. Vi sætter fokus på korrekt vask og desinfektion af stier og inventar, samt nye mælkeerstatninger, som kan bruges i kopanlæg og tilskudsprodukter, som sammen med PrimeFeed-smågrisefoder, sikrer dine grise de bedste forhold før og efter fravænning.

Testimonial Landmix

”Landmix 2730 giver smågrisene en større tilvækst, bedre mavesundhed og bedre trivelighed. Foderet får en sødlig og indbydende duft, som gør, at grisene går hurtigere til foderet.”

Ole Mathiasen, Suldrup

Barmarksbedrift bygget i 2014 med plads til 750 søer, og som producerer Antoniusgrise på 30 kg.

”Vi bruger Landmix 2730 til smågrisene i farestalden og forsætter i klimastalden, hvor vi efter 10-14 dage faser over til vores Landmixblanding – alt afhængig af grisenes størrelse.”

 

”Vi har kun kørt med Landmix 2730 i ca. 2 måneder, men allerede nu kan vi se en positiv forandring hos grisene. Mavesundheden er blevet bedre, den daglige tilvækst er steget fra 480 til over 550 gram, og den har ikke nået højdepunktet endnu. Når vi tilsætter Landmix 2730, får vi et meget indbydende foder. Foderet får en duft og aroma, og grisene går hurtigt til foderet, og der bliver spist op.”

 

”Vi har før brugt Landmix 2730, hvor vi også var glade for det, men det blev taget ud, da vi på grund af den nye produktion valgte at viske tavlen ren. Det skulle vi nok aldrig have gjort. For selvom Landmix 2730 er et dyrere produkt, så er det den rigtige løsning for os. Landmix 2730 giver flottere grise og større tilvækst.” 

 

”Samarbejdet mellem mig, DLG og Vitfoss fungerer rigtig godt. Når Karl Roslev og Martin Serup kommer forbi sammen, får vi gennemgået hele stalden samt foderplanerne. Det, at jeg får besøg af konsulenter, som selv har erfaring med pasning af grise, betyder rigtig meget. De udfordringer, der kan være, bliver taget seriøst, og der er en ægte interesse i at få løsningerne til at virke og give fortjeneste. Det har også bekræftet mig i, at kemien er altafgørende, hvis man skal få det optimale ud af hinanden. Det har især vist sig efter sidste gang, hvor vi fik optimeret vores Landmix-blandinger, og hvor især de allerede velfungerende pattegrise er blevet pænere og sundere at se på.”

 

Kom ind og hør mere omkring Landmix 2730 på NutriFair, stand 1284.

Vitfoss