Om Vitfoss

Landmandens partner gennem 80 år

Med udgangspunkt i landmandens behov rådgiver Vitfoss i værdiskabende løsninger gennem individuelt tilpassede gårdblandinger til den animalske produktion. Endvidere tilbydes en række specialprodukter, som mælkeerstatninger, V-mrk. produkter, desinfektion og andre unikke problemløsere.

 

Vores viden, din styrke

Vores viden og erfaring er tilegnet gennem mere end 80 års arbejde med ernæring til alle dyregrupper i den animalske produktion. Vi har en lang række specialister, der dagligt arbejder med optimering samt forbedring af ernæring og sundhed i den animalske produktion. Vores aktiviteter dækker over både forskning, udvikling, produktion, faglig rådgivning, salg og markedsføring. Vores mål er at stille den viden til rådighed for vores kunder og sammen optimere landbrugets produktionsøkonomi – vores viden, din styrke!

Vitfoss råder over moderne produktionsfaciliteter, hvor kvalitetsstyring, sporbarhed og fleksibilitet er afgørende for opretholdelse af positionen som markedsleder og for optimeringen af de bedste løsninger tilpasset til de råvarer, som den enkelte landmand har til rådighed.

 

Vores kerneværdier

I Vitfoss arbejder vi ud fra 3 kerneværdier:

Vaerdi Figur 2016 DkTroværdig: Fordi vi tager ansvar og vil være vores kunders foretrukne samarbejdspartner og rådgiver.

Værdiskabende: Fordi vi konstant tilfører vore ejere, kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere ny værdi og udvikling.

Ambitiøs: Fordi vi tør have ambitioner på koncernens, vores medarbejderes og ikke mindst vores kunders vegne.

 

 

 

Vitfoss en del af Vilofoss gruppen

Vitfoss er en del af Vilofoss-gruppen, der er DLG-gruppens forretningsområde for vitaminer, mineraler og supplementsprodukter. Gruppen er en af de tre største spillere på det europæiske marked inden for vitaminer og mineraler med i alt 14 fabrikker fordelt på 6 lande i Europa, samt 7 i Kina. Dernæst er der salgsselskaber og agenter i 17 lande. Der sælges til mere end 60 lande på alle kontinenter. Vilofoss-gruppen består af mere end 500 ansatte med en stor andel af højt specialiserede medarbejdere inden for de fleste dyregrupper, der arbejder med både forskning, udvikling, produktion, faglig rådgivning, markedsføring og salg af de mange produkter. Kerneprodukterne er vitamin- og mineralblandinger til landmænd og foderfabrikker. Derudover er der en række specialprodukter inden for mælkeerstatninger, V-mrk. produkter, desinfektion og andre unikke problemløsere.

Produktpaletten er en samling af stærke brands fra Vitfoss i Danmark, Calcialiment i Frankrig, Deutsche Vilomix i Tyskland og FoderMix i Sverige.

 

Vilofoss Rgb

 

VitfossVilomixCalcialiment Ny Part Of2Fodermix Logo Ny 

 

En del af DLG

Vilofoss-gruppen ejes af DLG-koncernen (Dansk Landbrugs Grovvareselskab), der er et af Europas største landbrugsselskaber med 7.400 medarbejdere, og er ejet af danske landmænd.

DLG’s Mål: At forbedre landmandens produktionsøkonomi.
DLG’s grundlæggende forpligtelse - At styrke kunders og ejeres konkurrenceevne.

 

DLG arbejder med 3 kerneområder

Grovvarer: Siden starten i 1898 har køb og salg af grovvarer været en kernekompetence for DLG.
DLG køber og sælger afgrøder som korn, raps, soja og majs. Inden for husdyrernæring sælger og producerer vi både færdigfoder og tilskudsblandinger til svin, kvæg og fjerkræ, mens aktiviteter inden for plantedyrkning dækker alt fra forædling, såsæd, gødning og planteværn til kalk til markerne.

Vitaminer & mineraler: DLG’s vitamin- og mineral brand Vilofoss er blandt de største og mest avancerede producenter af vitaminer og mineraler i Europa.
Vilofoss producerer vitaminer og mineraler på fabrikkerne i Tyskland, Frankrig, Sverige, Rusland og Kina.
De seneste større investeringer er foretaget i Kina, hvor vi sammen med selskabet PUAI Feed har opført nye foderfabrikker af europæisk standard samt i Frankrig, hvor en ny fabrik skal producere kvægmineraler fra slutningen af 2017.

Service & energi: I Service & Energi er energiaktiviteterne langt de største, og DLG er med 40% af aktierne i joint-venturet, DCC Energi, den førende leverandør af energi til landbruget. I Tyskland drives energiforretningen via Team AG, der udover energidistribution også ejer tankstationer og byggemarkeder.
I alt 65 byggemarkeder & 200 tankstationer i Tyskland.

 

 

Vitfoss tidslinje

Vitfoss Tidslinje
 

 

Vitfoss